update

Update: Veel afwezig de laatste tijd

Ik ben de laatste tijd veel afwezig op mijn blog. Hoe kan dat? Vandaag ga ik een update geven over wat de afgelopen maanden allemaal gebeurd is waardoor ik minder post dan normaal en blik ik vooruit op wat er komen gaat!

Veel goede ontwikkelingen en leuke gebeurtenissen!

Er zijn vooral veel leuke en goede dingen gebeurd! Om te beginnen: ik ben weer aan het werk! Ik werk momenteel full-time en helaas niet de standaard 5 dagen in de week. Ik werk heel onregelmatig en heb daardoor niet veel tijd om daarnaast nog veel te doen. Dat heeft veel impact gehad op mijn blog, maar het is toch iets goeds. Beetje bij beetje pak ik mijzelf weer bij elkaar en word ik sterk en zelfstandiger na de tegenslagen die ik heb gehad begin van 2020.

Ten tweede: alles gaat fantastisch in relatieland en daar neem ik lekker tijd voor om van te genieten! Alle tijd die ik naast werk over heb, spendeer ik aan mijn relatie. Iets waar ik erg dankbaar voor ben en elke dag weer blij van word!

Boek nummer 3 staat stil

Helaas, helaas er is ook minder nieuws: ik heb mijn 3e boek op pauze gezet. Ik weet nog niet welke richting ik op wil met mijn 3e boek en hoewel ik al een manuscript praktisch klaar heb liggen, ben ik nog niet overtuigd ervan. Daarom voorlopig dus geen nieuwe boeken.

Maar we gaan door!

Op de achtergrond ben ik wel degelijk druk bezig! Zo had ik laatst nog een interview met NPO Funx en ben ik druk aan het nadenken over nieuwe blogs en boeken.

Ik ga het bloggen weer oppakken! Dat niet alleen: er komt weer een landelijke lotgenotendag van plusminus! Die dag zal ik 2 keer spreken. Het idee is namelijk dat er 2 keer een dagprogramma wordt gedaan zodat er niet teveel mensen in een keer in een ruimte gepropt hoeven te worden. Houd de website van plusminus in de gaten voor meer informatie!

Share your thoughts