januari 2019 - een bewogen begin

Januari 2019: een bewogen begin

Dat was het alweer! Januari zit er weer op. Voor mij begon het jaar bewogen en ik hoop via mijn eerste blog weer sinds een hele tijd wat beeld te scheppen bij mijn begin dit jaar. Ook wil ik wat dingen duidelijk maken en aankondigen voor aankomend jaar dus lees vooral mee!

Mijn jaar begon gelijk met een hoop drukte. Dat is het beste om het te omschrijven. Een lang ziekte bed van mijn opa dat gevolgd werd door zijn overlijden, mijn boekpresentatie en belangrijke examens. Een combinatie om lekker instabiel van te worden. Maar gelukkig bleef ik staan! Mijn boekpresentatie in het Restaurant Veer in Anna Paulowna was zeer geslaagd. Het zag er prachtig uit en (vind ik zelf) de sfeer was geweldig.

Nu ben ik even aan het bijkomen. Dat ik niet gelijk de verdoemenis van een episode in ben gevallen betekend niet dat de gevaren gelijk weg zijn! Dus even lekker een adempauze met de nodige inhaalsessies van mijn verloren slaap. Maar lang heb ik niet want dit jaar staan er al weer wat leuke dingen op de planning!

28 maart word er in Nederland door Kenbis (Kenniscentrum Bipolaire Stoornis) en Plusminus (voorheen VMDB) het jaarlijkse World Bipolar Day gevierd (wereld bipolaire dag dus). En ik ben een van de vele geweldige sprekers in Nederland! Zelf zal ik spreken in Haarlem. Het is in het Circus van Hakim van Sesamstraat. Korte verspronckweg 7-9 in Haarlem. Hoe gaaf is dat. Woon je nou niet in de buurt? Kijk dan even online want er zijn nog veel meer locaties!

Ook mijn boeken zijn nog niet aan hun einde, want na een geweldige lancering loopt Spiegelbeeld als een trein! Maar ook daar laat ik mijzelf niet te lang van bijkomen want vanaf vandaag ben ik weer actief aan het schrijven aan mijn 3e boek (WAUW dat gaat snel!)! Ook dit boek zal over de bipolaire stoornis gaan en dit keer ga ik veel dieper in op het echte dagelijkse leven van iemand met de stoornis en zal ik veel ervaringen van mij en anderen om mij heen verwerken om weer een echte confrontatie op papier te zetten die hopelijk vooral begrip zal geven rondom dit belangrijke onderwerp!

Share your thoughts